Metin2Remix

» Statistici jucători

Războinici

Online: 0

Ninja

Online: 0

Sura

Online: 0

Şaman

Online: 0

Total

Online: 0

Metin2Remix

* Niciun membru al jocului nu poate invoca, drept scuză pentru încălcarea acestui Regulament, faptul că nu ştia de existenţa lui.
* Echipa are dreptul să modifice oricând prevederile Regulamentului; recomandarea noastră ar fi să citiţi periodic prezentul Regulament, pentru a cunoaşte eventualele actualizări oficiale din joc.
* Operatorii de joc au obligaţia să respecte în mod comun deciziile conforme cu prezentul regulament.
* Suntem unicii în măsură să judece ce anume reprezintă o încălcare a regulamentului. Neconformarea cu termenii şi condiţiile de mai jos constituie motiv pentru suspendarea sau dezactivarea contului.

1.Numele de utilizator:
- Numele utilizatorilor nu trebuie să fie ofensatore, neadecvate, rasiste, extremiste, vulgare sau care fac reclamă altor servere.
- Jucătorii ce vor folosi nume asemănătoare echipei sau derivate a acestora vor primi ban fără a fi atenţionaţi.
- Nu aveţi voie să vă face caractere de genul " IIIIIIIIIIIIIIIiiiiIIIIIIIII " sau "11232155689",dacă veţi fi prinşi cu asemenea caractere în joc veţi fi blocați permament.
- De asemenea nu aveți voie să folosiți nume identice cu ale celorlalți jucători și să cereți iteme în numele lui (exemplu: GeorgeLiLi - GeorgeLiLl) - cei ce se vor folosii de acest lucru, vor fi blocați permanent.

2.Denumirile breslelor,magazinelor:
- Nu trebuie să conţină de asemenea nume ca la punctul 1, pedeapsa va fi aceeași, ban permanent sau un avertisment.
- Magazinele care conțin anunțuri ilegale(schimburi între servere), prima dată vor primi blocarea contului 3 zile, ulterior la a 2-a abatere, vor fi blocați permanent.

3.Comportamentul în joc:
- Este interzis a se transmite mesaj privat in joc, sau prin orice sistem de mesagerie, care conține insulte, jigniri sau acuzații aduse echipei, de asemenea jignirile, aluziile de natură jignitoare/ofensatoare aduse altor jucători sunt strict interzise. Pentru limbaj, sancţiunea constă în blocare chatului în funcție de gravitate.
- Limbajul public indecent între jucători ce susţin a fi prieteni, se sancţionează cu blocarea chatului. Pentru discuții într-un anumit grup, există alte metode decât cel public.
- Este interzis, şantajul unui jucător pentru obţinerea bunurilor sau furtul de conturi.
- Este interzisă utilizarea modului de a ieşi în evidenţa prin SPAM (maxim 3 mesaje la rând).
- Rostirea numelor altor servere prin comercializare, promovare sau prin discuţii deschise, se sancţionează cu blocarea contului permanent sau temporar.
- Este interzis să vă faceţi caractere de nivel 1-14 şi să atacaţi jucătorii din alte regate. În caz contrar, echipa noastră vă poate da kick, lvl 15 sau banarea contului.
- Se sancţionează cu blocare chat timp de 1 oră, răspunsuri eronate, fără apartenenţa temei discutate, la întrebările jucătorilor noi participanţi la joc. Dacă nu aveți starea necesară să le raspundeți corect, nu mai raspundeți, chiar dacă aceștia insistă, spuneți-le că nu stiți.
- Sancţiunile pentru limbaj & comportament verbal, nu pot avea loc obligatoriu imediat după fapta comisă. Este obligaţia Jucătorului implicat să păstreze dovezile.
- Nu se permit înjurături sau ostilităţi. Cine nu se va comporta civilizat, va trebui să se aştepte la consecinţe. Acest lucru este valabil pentru toţi utilizatorii. Gradul consecinţelor depinde de tipul erorii. Sancţiunea consta în blocarea chatului sau blocarea contului jucătorului. În caz că cineva v-a jignit/înjurat, postați pe forum în secțiunea reclamații.
- Pe perioada evenimentelor, jucătorii sunt obligaţi să păstreze liniştea & evitarea emiterii de mesaje abundente de tip spam. În caz ca aceștia vor deranja evenimentele, contul lor v-a fi blocat.
- Cel mai bine este să așteptați indicațiile GM-ului și totul v-a decurge bine și repede.

- Limba oficială folosită în joc este limba română şi engleză.
- Nu aveţi voie să deschideţi cufere şi/sau aruncaţi pe jos iteme sau să chemați Șefi sau Pietre Metin ca să faceţi lag în map 1, riscați blocare permanentă sau pe mai multe zile, în funcție de gravitate.
- Nu aveţi voie să vă schimbaţi regatele ca să participaţi de mai multe ori la eventuri,să fiţi şi la eventul de pe Galben,albaştrii,roşii. - Riscați blocare permanentă.
- Dacă omorâţi un jucător şi apoi îl blocaţi cu trade [ negociază ] şi sunteţi raportaţi pe forum, primiţi blocarea contului de la 3 la 7 zile.
-Sura arme magie nu are voie să atace fără o armă în mână. Dacă această regulă va fi ignorată, jucătorul respectiv o să primească ban 3 zile.

4.Comportamentul cu echipa:
- GM este prescurtarea de la Game Master. GM nu îți vor da Item-uri, Yang sau orice altceva. GM sunt aici să te ajute și să aibă grijă ca jocul și chat-ul să se desfășoare în limitele regulamentelor. Va trebui să te supui îndrumărilor date de GM. Contul tău din joc poate fi blocat dacă nu te supui acestor îndrumări. GM te pot bloca temporar sau permanent și pot lua orice hotărâre este nevoie pentru a menține o bună desfășurare a jocului.
- Postarea discuţiilor purtate cu membrii echipei de suport (ticketele,livechat) fără acordul scris al adminului/operatorului respectiv, se sancţionează direct cu blocarea contului.
- Acuzaţiile nefondate aduse echipei (atât pe forum cât şi joc), pot duce la blocarea permanentă a respectivilor jucători. Orice aţi scrie poate fi folosit ca mijloc de probă împotriva dumneavoastră în cadrul unei contestaţii. Noi nu vom accepta dacă mai târziu veţi spune că a fost o glumă.
- Nu este permis limbajul familiar/ofensator purtat cu membrii echipei.
- Membrilor de echipă, nu le este permisă folosirea unui limbaj familiar/colocvial şi indecent.
- Se sancţionează cu avertisment comunicarea prin Shop (Mănunchi) privind contestaţia blocării chatului. Orice jucător are dreptul la contestaţie, excepţie făcând cel precizat.
- Nu se vor sancţiona jucători ce au purtat limbaj indecent contra echipei sau altor jucători, prin metode de comunicare externe precum: Skype (conferinţe,mesaj), Y!Messenger, Facebook. Totuși aveți grijă, dacă abuzați de acest lucru și ne insultați în repetate rânduri, putem trece la fapte.
- Urgentarea echipei. Unele răspunsuri necesită ceva timp. Ne bucurăm de o participare intensă dar totuşi nu putem garanta răspunsuri prompte din mesageria privată(PM). Grăbirea echipei nu ajută la nimic, riscând chiar blocarea chatului. Va rugăm să conştientizaţi faptul că nu sunteţi singurii jucători ce solicită informaţii şi sprijin. De asemenea nu orice mesaj merită un răspuns.
- Jucătorii NU AU DREPTUL să testeze cunoştiinţele unui Game Master, sau să-i tragă la răspundere! Asta se consideră "sfidarea unui membru staff" şi duce la mute ! [ 4 - 8 ore ] în funcţie de GM şi de gravitate. În cel mai rău caz ban 3 zile!
- De asemenea când apelaţi la un GM nu folosiţi limbaj gen "wă,bă,alo,wei,etc" .După ce aţi salutat GM-ul puneţi direct întrebarea,nu mai aşteptaţi să vă răspundă la salut.
- Jucatorii sunt obligați să răspundă mesajelor private din joc, primite de la GM. Dacă după o anumită perioadă de timp jucătorul nu răspunde, se consideră că folosește un soft ilegal doar pentru a îi ține caracterul în joc fără ca utilizatorul să joace și se pedepsește cu blocarea permanentă a contului.
- De asemenea ceilalți membri ai echipei trebuie tratați cu același respect și recunoaștere, ei sunt aleși în echipă doar pentru a vă face un joc mai plăcut, în caz că aceștia se abat de la regulament pot fi concediați, dacă ați fost martori sau membri echipei au făcut abatere de la regulament, sunteți rugați să îi reclamați la secțiunea Reclamații Echipă.

5.Războaiele între breasle:
- Nu aveți voie să vă transformaţi la un război între bresle - blocarea contului permament.
- Nu aveți voie să organizați blaturi între breasle( război fantomă), adică cealaltă echipă să piardă și voi să câștigați- blocarea contului 7 zile, la încercări repetate pe ambele conturi cu pricina(liderii), primiți blocarea contului permanent.
- Nu aveți voie să fugiți la un război pe motive că nu aveți jucători, etc.. - avertisment/blocarea contului 3 zile.
- Nu aveți voie să stați blocati în pereți, departe de atacul inamicului la război - blocarea contului 7 zile/permanent.

6.Greşeală de program (bug) & abuzuri:
- Fiecare jucător este obligat să anunţe imediat descoperirea greşelilor de pe server sau comunitate.
- Exploatarea acestor greșeli nu duce decât la blocarea permanentă a contului.
- Dacă observi că primeşti unităţi sau bunuri mai multe decât în mod normal, nu ai voie să exploatezi faptul acesta şi trebuie să anunţi greşeala. Consultaţi-vă cu Echipa de pe joc sau postați pe forum în secțiunea Bug-uri - Bugs. Dacă vedeți persoane utilizându-se de aceste greșeli, raportați pe forum în secțiunea Reclamații Jucători.
- Este interzisă exploatarea bug-urilor (erorilor) şi/sau a greşelilor în scopuri proprii.
Update 19.06.2017: Caracterul care este prins că se foloseşte de un anumit bug pentru creşterea dmg-ului sau apărării se sancţionează cu:
1: Ştergerea caracterului respectiv (Itemele de pe acesta fiind irecuperabile).
2: Blocarea permanentă a contului caracterului respectiv.

7.Hacking, decriptare & trişat (client de joc):
- Nu permitem utilizatorilor, în cadrul posibilităţilor tehnice şi operaţionale disponibile, participarea la joc şi serviciile oferite, cu metode hacking, decriptare client sau alte mijloace de trişare şi abuz.
- Softuri, configuraţii maliţioase sau decriptări, sunt nepermise şi detectabile.
- Singurul soft ajutător permis, este switchbot-ul.
- Singura sancţiune strictă pentru astfel de activitate, este blocarea permanentă a conturilor.

8.Comerțul:
- Comerțul de conturi,iteme sau Yang între servere/servere private/oficiale este interzis, la prima abatere se pedepsește cu blocarea chat-ului pe contul în cauză sau blocarea contului 3 zile, în funcție de accesele GM-ului , iar la a doua abatere blocarea contului permanent.
- În cazul reclamațiilor pe forum, sau dacă cineva din echipă consideră că cel ce a încălcat regulamentul meriăa direct contul blocat, jucătorul va primi pedeapsa meritată.
- La schimburile pe server puteți cere ajutorul unui membru al echipei, dacă luați decizia să efectuați schimbul individual, în caz că celălalt jucător o să vă înșele, nimeni nu vă mai poate ajuta.
- Schimburile pe server pot fi cont - cont, cont - iteme/yang, iteme/yang - iteme/yang.
- Schimburile yang/iteme joc pe euro/lei reali sunt ilegale, riscați să primiți blocarea chat-ului sau a contului permanent.

9.Conturile:
- Este interzisă crearea unui cont având că singur scop susţinerea altui jucător (bun gratuit, bani & breaslă). Dacă decideţi să părăsiţi jocul, este interzis să continuaţi să jucaţi doar pentru susţinerea altui cont. Bun gratuit, înseamnă item ce face excepţie de la gameplay.
- Blocarea conturilor nu poate avea loc obligatoriu imediat după fapta comisă.
- Sunt excluse orice alte pretenţii ale utilizatorului cu privire la restituirea de plăţi efectuate, atât timp cât nu este convenit altfel în aceste condiţii. Donatiile nu scutesc conturile de utilizatori de la respectarea prezentului regulament şi termeni.
- Conturile ce au acumulat 4 avertismente emise, sunt blocate permanent.
- Înstrăinarea datelor referitoare la cont cu terţi (ex. alţi jucători) nu este recomandată.
- Nu suntem responsabili în niciun fel pentru orice daună care rezultă în urma nerespectării acestei restricţii. Vă recomandăm să nu faceţi cunoscute nimănui informaţii cu caracter personal. Nu putem şi nu vom fi traşi la răspundere pentru acţiunile voastre în cazul unui furt al contului sau al altui abuz.
- Este de datoria ta să te asiguri că datele contului tău sunt în siguranţă. Împărtăşind aceste date cu altcineva înseamnă să pierzi credibilitatea reclamaţiilor aduse în cazul pierderii contului sau a Item-urilor aflate în cont. Echipa nu este responsabilă de conţinutul şi identitatea contului.
- Înţelegeţi şi sunteţi de acord că sunteţi unicul responsabil pentru propriul conţinut şi pentru consecinţele neglijenţei asupra datelor. Echipa nu garantează recuperarea conţinutului pierdut din urma neglijenţei jucătorilor sau lipsa măsurilor preventive de securitate.
- Nu vom reacţiona împotriva cazurilor de negocieri, împrumuturi de iteme din propria voinţă, sau schimburi înşelătoare între servere(ceea ce nu e legal), cu anumite pagube drept rezultat şi prejudicii.
- Nu acceptaţi fişiere de la persoanele necunoscute,este posibil ca acele fişiere să conţină viruşi/worms/keyloggere, aveți grijă ce descărcați pe calculator, folosiți un antivirus bun, în orice se pot afla programe care va pot fura datele personale.
- Nu umblați pe diferite site-uri cu tombole sau diferite concursuri ale serverului, tot ce facem anuntam pe forum, daca folositi acele site-uri in speranta de a castiga ceva, veti avea parte doar de un singur lucru, spargerea contului si nimic mai mult.
- NU ESTE VINA UNUI GM SAU a ADMINISTRATORILOR (GA) ca v-a fost "SPART" CONTUL și nici nu putem împiedica acest lucru deoarece în 90% din cazuri dumneavoastră oferiți parola la alte persoane ori, luați diferite programe sau multe alte lucruri ce conțin keyloggere ascunse de pe net.
- Un membru din echipă are mereu scrisul galben, iar când mesajul apare chat va fi de asemenea tot galben, nu vă luați după jucători care își pun lGAl, lGMl în fața numelui, riscați să vă pierdeți contul sau itemele ușor.
Update 07.12.2017:Nu este permis să vă faceţi cont nou pe link-ul vostru de invitat ca să primiţi monede. Sistemul respectiv este strict pentru invitarea prietenilor tăi, şi, ca bonus, să primeşti acele monede. În cazul în care această regulă nu este respectată, cei prinşi vor fi banaţi pe ip.
10. Calul/Mountul :
-În data de 21.02.2017 am decis să oprim temporar atacul de pe cal în hărțile unde nu-l puteți chema. Este interzis să chemați calul sau mountul interzis în altă hartă, iar după să vă teleportați în hărțile interzise și să atacați de pe el.
Hărțile interzise sunt acelea în care nu vă lasă să chemați calul/mountul.
11.Sancțiunile:
-Echipa jocului va folosi următoarele sancțiuni pentru a menține o bună desfășurare a jocului:
* Avertismente;
* Deconectare de pe server;
* Blocare temporară;
* Restricție la chat-ul jocului;
* Blocări permanente.

Social

Caractere: 10

» Server status

CHANNEL1: ONLINE