• Dacă vrei să aflii o anumită informaţie, te incurajem să foloseşti butonul „Caută” din partea dreapta a site-ului!

Respins GHERY89 doresc sa reclam pe #Khaleesi!! pt furt de iteme

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

loredana

Jucator nou
Jucator Remix2
Înscris
14 Aug 2023
Mesaje
3
Vârstă
35
MD
3
Nume Joc
ghery89
Server
Sv 1 PVP
Nume
GHERY89
Reclamat
#Khaleesi!!
Dovezi
https://imgur.com/a/xhFiTWl https://imgur.com/a/SKAmvID
Motiv
Conform punctului 8 din regulament in care se sanctioneaza cu ban permanent inselatoria jucatorilor prin comert sau a altor modalitati si se sanctioneaza cu ban permanentn
Conform regulamentului general al jocului METIN2 REMIX 2 din care citez de la punctul 8,,,,SUNT INTERZISE.INSELATORIA JUCATORILOR PRIN COMERT SAU ALTE MODALITATI SI SE SANCTIONEAZA CU BAN PERMANENT,,, Iata si imaginea doveditoare In baza acestor imagini rog si sunt convins ca se va face dreptate
 
daca tu mi ai dat trade cu el pur si simplu voiai sa il muti sau ceva de ce acuzi aiurea?
 
Regulamentul se refera clar la inselaciunea prin comert sau alte modalitati, dar tu prin pozele pe care le-ai pus nu demonstrezi nimic concret daca ti l-a furat.
Staff-ul nu raspunde pentru itm noastre pierdute sau date cuiva din greseala, exact cum a patit si Tiesto
.
Din ss-urile tale reiese ca ti l-a furat. Cum ar putea sa ti-l fure daca nu ti-a intrat in cont ? "NU ESTE VINA GM SAU a ADMINILOR([GIZ]) ca v-a fost "SPART" CONTUL si nici nu putem impiedica acest lucru deoarece in 90% din cazuri dumneavoastra dati parola la terte persoane."
Post automatically merged:

I l-ai oferit prin trade, ceea ce trebuie sa iti asumi. Nu ai nici dovada cum ai zis pe joc ca "s-a dat drept fostul admin anna" si ca " mi l-a furat".
Si aici te aduce pe tine la "Defaimarea unui jucator" insultandu-l si facand afirmatii false cum ca ti-a furat niste itm
Post automatically merged:

Exact cum tu nu ai ss-uri concrete cu ce incerci sa demonstrezi aici, nici ea nu are ss-uri cand tu ziceai ca s-a dat drept nu stiu cine, si ca nu stiu ce a facut. Dovezi insuficiente, aiurea.
Post automatically merged:

Si atunci cand ti-a cerut acel numar de yang, e exact aceeasi situatie ca si cu set-ul perso de care zici tu. Daca tu alegi sa dai trade fara sa primesti nimic in schimb este fix problema ta si trebuie sa iti asumi aceste chestii fara a te plange mai tarziu ca ai pierdut respectivele x,y,z.
Este ca si cum vine un incepator la tine si iti cere sa-i dai si lui ceva, tu alegi daca ii dai acel ceva sau nu, dand accept este fix problema ta, nu a celui care primeste.
Post automatically merged:

[]ℤToday at 2:23 PM​

Deci logica lui e așa;Mi-am sters itemele, e vina mea, dar tu trebuie sa mi le dai, ca suntem o comunitateDoamne fereste sa faca accident cu masina și sa fie vina lui, ca îi va cere victimei sa îi dea lui asigurarea ca, desii el a gresit, trebuie sa fim uniti.


Aceeasi situatie. De ce din prostia lui/ei sa fie sanctionat alt jucator care nu a facut "inselatorie" ? Adica, din dovezi nu reiese nimic... Ia-o logic gigi =)))
 
Ultima editare:
Salutare,
Am nevoie de mai multe informatii.

Cum ai fost înşelat? De la ce a plecat totul?
 
Reclamatie respinsa din lipsa de interes si dovezi din partea autorului
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus